Servicii

Serviciile noastre

- Curatenie profesionala
- D.D.D.
- Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
- P.S.I.
- Protectia si stingerea incendiilor
- Combaterea insectelor, rozatoarelor si animalelor
- Tratamente fitosanitare - fumigatie
- Servicii de ignifugare

DERATIZARE - Rozatoarele(sobolani,soareci) nu sunt niste animale placute si prietenoase ele aduc pagube materiale cat si mari probleme de sanatate.Prin urmare este recomandata deratizarea si asanarea focarelor respective.

DEZINSECTIE - Presupune eliminarea tuturor insectelor(muste si larve, tantari, molii, plosnite, gandaci ,viespi, furnici, etc) care ne provoaca neplaceri, si probleme grave de sanatate. Este recomandata eliminarea precoce a insectelor respective precum si salubrizarea corecta a zonelor limitrofe focarului de infectie.

DEZINFECTIE - Presupune prevenirea si combaterea bolilor infectiose, parazitare, precum si a zoonozelor(boli trasmise de la animal la om). Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu echipamente si solutii competitive avizate de catre Ministerul Sanatatii si toate autorizatiile necesare functionarii legale. Asadar pentru a va convinge de profesionismul si seriozitatea noastra va asteptam se ne contactati.

Curatenie profesionala
 S.C Bioecolab S.R.L. ofera servicii de curatenie profesionala la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu o lista numeroase de clienti importanti din Bucuresti pentru care prestam servicii de curatenie birouri, curatenie industriala sau curatenie locuinte.

D.D.D.- Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
S.C Bioecolab S.R.L. ofera servicii de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare de cea mai buna calitate. Este foarte important ca aceste proceduri sa fie realizate la modul cel mai responsabil, de personal cu experienta si cu echipamente de calitate.

Servicii PSI - Protectia si stingerea incendiilor
Desfasuram activitati de verificare, reparare si incarcare a stingatoarelor de incendiu.

Tratamente fitosanitare - fumigatie
Executam pe parcursul unui an calendaristic, numeroase tratamente fitosanitare pentru a combate bolile si daunatorii plantelor.

Servicii de ignifugare
Executam lucrari de ignifugare a suprafetelor lemnoase, atestate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, oriunde in Bucuresti si in tara.

Colectare, transport si incinerare deseuri de origine animala si non-animala


Tipuri de deseuri:
- Deseuri de origine animala si non-animala generate de activitati specifice Industriei Alimentare: productie, depozitare, procesare, transare, prelucrare, alimentatie publica. ( Abatoare, Transare Carne, Depozite Alimentare, Ambalare, Carne-Mezeluri, Panificatie, Restaurante, Catering, Laborator Cofetarie Patiserie, etc. )
- Deseuri de origine animala si non-animala expirate, neconforme sau improprii consumului uman S.N.C.U.
- Deseuri alimentare provenite din laboratoare de analiza. - Deseuri de cadavre animale din cabinetele, clinicile veterinare, exploatatii, ferme, adaposturi, etc. - Deseuri rezultate din Industria Farmaceutica, Industria Furajera si cea a pielariei.

Servicii: Societatea noastra asigura prestarea de servicii pentru colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor de origine animala (categoria a I; II; III-a) si nonanimala, in unitati de incinerare / co-incinerare / combustie, clasificate conform legislatiei specifice in vigoare; CE Nr. 1069/2009, rezultate din activitati specifice si conexe Industriei Alimentare, serviciile de neutralizare fiind subcontractate. Prestarea de servicii se executa in regim de contract ferm cat si la solicitare. .........................................................................................................................

Proceduri:
 - Deseurile de origine animala si non-animala clasificate conform legislatiei sanitara-veterinara in vigoare, se supun unui regim special, si constitue o sursa potentiala de riscuri pentru sanatatea publica si cea animala. Preluarea deseurilor se executa numai in baza emiterii documentului justificativ
Certificat Sanitar-Veterinar pentru subproduse animale ce nu sunt destinate consumului uman, emitent fiind A.N.S.V.S.A
- Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Circumscriptia zonala, prin medicul veterinar arondat, conf. CE Nr. 1069/2009. Se va emite Documentul de Miscare catre Incinerator/Neutralizare si predat generatorului de deseuri, acesta avand responsabilitatea predarii catre
- Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Circumscriptia zonala.

TARIFELE aferente acestui serviciu sunt urmatoarele:
- Contravaloarea contractului de prestari servicii neutralizare
260 lei / inclusiv T.V.A./an;
- Contravaloarea pentru serviciile de: colectarea, transportul si neutralizarea subproduselor de origine animala ce nu sunt destinate consumului uman (categoria a I; II; III-a) si deseurilor de origine nonanimala
1.79 lei + T.V.A./kg; - Preturile se pot negocia direct.