Despre noi

Despre companie

Societatea noastra beneficiaza de o gama variata de produse putand raspunde oricarei cerinte solicitate de catre beneficiar. Toate produsele folosite de noi in deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt avizate pentru profilaxia sanitar-umana.

Prin tehnicile pe care le practicam, serviciile noastre va vor aduce satisfactie asteptarile si dorintele de unui mediu curat si bine igienizat. Puteti sa fiti mai mult decat siguri ca oferta noastra este de calitate si este situata la cele mai inalte standarde de pe piata din Romania.

Prin serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie S.C. BIOECOLAB S.R.L isi propune sa va ajute in mentinerea unui optim comfort acasa, la locul de munca si in diferite spatii frecventate, dorind sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat.

Avem o bogata experienta in domeniul prestarilor de servicii dezinsectie, deratizare, dezinfectie si tratamente fitosanitare.Managementul tanar, preocuparea constanta pentru imbunatatirea metodelor de lucru in pas cu noile tehnici, pentru formarea unui personal bine pregatit, precum si receptivitatea la cerintele clientilor nostri, ne-au adus numeroase satisfactii.

Agentii DDD sunt instruiti prin cursuri de igiena organizate de institutii avizate de catre Directia Generala de Sanatate Publica si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Personalul este echipat cu echipament corespunzator de protectie (masti, manusi, ochelari, antifoane) si de lucru ( halate, combinezoane, genti).
Firma noastra foloseste echipamente, materiale si tehnologii de ultima generatie produse de companii internationale care se bazeaza pe studii,cercetari si realizari de ultima ora.